ADIYAMAN / MERKEZ - Şeref Cengiz İlkokulu

Mrt

Sınıflar arası geleneksel Çocuk Oyunları (MENDİL KAPMACA)yarışmasında okul 1.si olan 2/H Sınıfı, Sınıf öğretmeni ve veli işbirliği ile sınıfa Çiğ köfte yapılmıştır.

VELİ ZİYARETLERİ

Mrt

Akran Zorbalığı Semineri Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından veridi.

Ock

Öğrencilerin Zihinsel,Sosyal,Duygusal,Fiziksel ve Ahlaki açıdan dönem sonu etkinlikler yapıldı.

Biz bir yaş daha büyüdük,

Bizlere desteklerini sunan okul idaresine çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Yerli Malı haftası kutlandı.

Ock

Şeref Cengiz İlkokulu olarak “Filistine Destek”kampanyası düzenlendi. Kampanyaya öğrenci,öğretmen ve velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Kimi öğrencilerimiz kumparasını bağışladı,kimisi bütün harçlıklarını bazı öğrencilerimizde ailelerinden yüksek katkı sağlamaları için ailelerini teşvik ettiler.Okul idaremiz FİLİSTİNE DESTEK kampanyasına kumbarasını bağışlayan 1/B sınıfı öğrencisi Mirza Hüseyin ile ailesine yüklü bağış yapmasını sağlayan 2/D sınıfı öğrencimiz Beren İDE’e plaket ve hediye verdi.Toplanan paralar Filistine gönderilmek üzere Adıyaman İHH. başkanı Mücahit TEKİN e teslim edildi.Ayrıca kampanya esnasında emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilere okul müdürü teşekkürlerini iletti.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  okulumuzdaki Eserler